5 Şubat 2012 Pazar

MESAJ

Yorgun olmak, hayat boyle yapti demek, o kacti demek, bu gitti demek, pes etmek, kusmek, kapanmak, en kotusu umutlanamamak, hayallerinin yikilisina tanik olmak!!!

Hayatta yenilenlerin degil yenilmeyi secenlerin; siginaklari, mazeretleri, saklandiklari... Kendini seversen eger küçükten sevdiğin icindeki o küçücük kız gibi,yolun sonunda isik olduguna inanirsan eger, o isiga dogru oyle de olsa böyle de olsa kalkip yurumeyi secersin; gidenle olmezsin, gitmistir ki asil o gelen varya o gelen kapinin ardindaki gelen, isigin simleri icinden aslinda bir yerde hayatinda onu sana hazirladigi senin ona hazirlandigin, daglarin ardindan, denizlerin icinden,fallarda cikan ama ne zaman a ne zaman dedigimiz, GELEN'le mutlu olmaktir her cekilen kucuk buyuk acinin nedeni. Aslında düne baktığında kucuk bir problem, bugüne hükmü yok zaten.


Ah onu bir gorebilsen, yilmayi bitmeyi yorgunluktan denemeyi birakmayi bir kenara atacaksın, bir kere geldigimiz su yasam oyununda geride kalanlari rol arkadasi olarak goreceksin, gelmesi gerekenle yani yolda olanla yasamayi sececeksin, mutlu olmayi sececeksin, pes etmeyeceksin hepsi sinav, hepsi oyun, layik olduguna dogru,degil yurumek kosa kosa kosacaksin!!! O zaman iste geriye bakip iyi ki lerle baslayacak olan cumleler kurduguna sukredeceksin, sadece adamlara degil, yoran arkadaslara, uzen duygulara, gecis yasatan yasanilan her durum, her is, her zama ve her kosula bugune seni getirdigi icin sukredeceksin!

Hayat guzel aslinda anlayana! Hep kotuler kazanmaz, 3 kotu kazaniyorsa 3 milyon iyi kazanir hayatta, 3 gozyasi varsa 3 milyon kahkaha var aslinda, arada gozyasi olacak ah da olacak vah da olacak, dusmek de olacak ki ziplayip cikacaksin en tepeye!!! Hayal bile edemedigin tepeye, dusmek olmasa kafani kaldirip tepeye bakip en yuceyi goremezsin, idare ettiginde ancak gorebilecegin kadarini asagida senle olani gorursun hayat en tepede guzel aslinda sana layik olanda !

NS 12/2011

Hiç yorum yok: